Bestuur

Bestuur

Het bestuur van ES OnSight bestaat uit vijf personen en vergadert meestal op de eerste maandag van de maand. Wij nodigen onze leden van harte uit om hun (goede) ideeën met ons te delen. Je kunt het bestuur bereiken door een e-mail te sturen naar bestuur@esonsight.nl. De bestuursleden hebben ook elk hun eigen e-mailadres.

Coen Schilderman (voorzitter)

Ergens aan het einde van de vorige eeuw ben ik begonnen klimmen samen met mijn vrouw, maar dat was maar korte duur. Toen we kinderen kregen stopten we al snel. We hadden ondertussen mijn zusje wel aangestoken met het klimvirus en zij bracht het virus weer over op onze kinderen. Nina en Ben klimmen flink fanatiek in de jeugd en Ben geeft ook training aan de kleintjes. Zelf hang ik maar weinig (zeg maar gerust niet) aan de wand, maar vind klimmen nog steeds een erg gave sport.

voorzitter@esonsight.nl

telefoon: 06 2411 2243

Petra Manuse (secretaris)

secretaris@esonsight.nl

Dianne van Vliet (penningmeester)

penningmeester@esonsight.nl

Sten van Vliet (algemeen lid)

Een andere sport dan klimmen was vroeger niet voor mij weggelegd, na een paar omzwervingen ben ik dan ook bij ES OnSight in Enschede terecht gekomen op mijn 8e. Jarenlang heb ik landelijke wedstrijden geklommen bij het toenmalig talententeam van de klimvereniging.

sten@esonsight.nl

Vacature (algemeen lid)

De leden van het bestuur worden tijdens de jaarlijkse algemene ledenvergadering gekozen voor een periode van een jaar. Herverkiezing van bestuursleden is mogelijk.